3 råd til at få flere kunder i din webshop

24. september 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
3 råd til at få flere kunder i din webshop

3 råd til at få flere kunder i din webshop

Har du en webshop, som du gerne vil have større succes med? I så fald kan det være en god ide lige at gennemlæse denne artikel før du suser videre på internettet. I denne artikel giver vi tre gode råd til, hvordan du lokker flere kunder til butikken. Læs med her hvis det er noget der virker relevant for dig.

Sælg det folk har brug for

Det er først og fremmest vigtigt at tage et kig på, hvad det egentlig er du sælger i din webshop. Dette skal naturligvis være noget, som folk egentlig har brug for. Der er for eksempel en grund til, at du kan se så mange netforhandlere sælge e væske og lignende lige for tiden. E juice og e cigaretter er noget, som rigtig mange mennesker rundt omkring i verden og i lille Danmark benytter sig af. Derfor kan det også være en god ide at sælge e juice, hvis det er denne kundekreds, som du retter dig mod.

Det er netop en god ide at tage et kig på, hvilken kundekreds man gerne vil have. Der er for eksempel meget stor forskel på, hvad børnefamilier og unge mænd i trediverne benytter af produkter. De har ikke de samme behov og derfor er det heller ikke de samme produkter, som de ville købe.

Start med at fokusere på hvilken type kunder du gerne vil have ved din webshop. Og derudover fra kan begynde at finde frem til hvilke produkter, du skal sælge til dem.

Hvilken markedsføring passer til dine kunder?

Det er en god ide at målrette sin markedsføring til lige præcis de kunder, som du gerne vil have til din webshop. Og her kan de tænke i flere forskellige parametre. Det er for eksempel vigtigt at tænke på hvilke kommunikationskilder du benytter dig af for at få dit budskab ud til de rette kunder.

Der er rigtig meget fokus på, at man for tiden skal benytte sociale medier til at lave sin markedsføring på. Og det er naturligvis også meget rigtigt – alt efter hvilken kundekreds man gerne vil have fat på.

Hvis du for eksempel gerne vil have fat i teenagerne, så er det helt ideelt at benytte sociale medier. Det er netop dem som bruger mest tid på de sociale medier. Men hvis du derimod gerne vil have fat i folk i den ældre generation – som for eksempel folk i tresserne og opefter, så er det måske bedre at benytte andre kommunikationsmidler. De bruger ikke nær så meget tid på de sociale medier og mange af dem kan slet ikke finde ud af at bruge det.

Godt SEO-arbejde er vejen frem

En anden ting du skal overveje er at lave et rigtig godt stykke SEO-arbejde. Godt SEO arbejde kan være med til at lokke de rette kunder til din hjemmeside. Det handler i bund og grund blot om, at man skal rangere så højt i søgeresultaterne, så man kan komme til. Det vil drage mere trafik og dermed mere salg til din hjemmeside.