Pegasus Elscooter: Din partner i vedligeholdelse af el-køretøjer

14. august 2024 Slået fra Af ad-mi-nist
Pegasus Elscooter: Din partner i vedligeholdelse af el-køretøjer

Pegasus tilbyder en omfattende drifts- og serviceaftale, der gør det nemt at holde din el-scooter, el-kørestol eller kabinescooter i topform. Aftalen inkluderer batteriskift, dækudskiftning, reservedele og arbejdstimer, samt løbende årsservice. Det giver dig økonomisk sikkerhed mod uforudsete driftsomkostninger.

Ved køb af en ny el-scooter eller el-kørestol koster aftalen 185 kr. pr. måned de første 36 måneder. Efter denne periode stiger prisen til 285 kr. pr. måned. For brugte køretøjer er prisen 285 kr. pr. måned fra starten. Aftalen sikrer en 100% garanti, så længe den løbende betales.

Har du brug for service eller reparation, så sender vi vores servicebil direkte til din adresse uden ekstra omkostninger. Vi dækker hele landet, hvilket gør, at du altid kan få hjælp, uanset hvor du bor. Det betyder, at du slipper for besværet med at transportere dit køretøj til et værksted.

For at beskytte din el-scooter mod vinterens udfordringer, anbefaler vi at investere i et garageovertræk, så den står beskyttet mod regn og kulde. Et sædeovertræk kan også være en praktisk løsning, hvis du kører i al slags vejr.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at aftalen ikke dækker skader, der skyldes misbrug, hærværk, uheld eller kosmetiske forandringer som lakskader. Punkteringer og misforstået brug er også undtaget og vil kræve et almindeligt udkaldsgebyr.

Pegasus er en landsdækkende serviceleverandør, specialiseret i el-scootere og el-kørestole. Vi arbejder med reservedele af høj kvalitet fra anerkendte producenter som CTM og Merits. Ring til os på 70 40 48 78 for at oprette din drifts- og serviceaftale og sikre problemfri drift af din el-scooter eller el-kørestol.

Hyppigt stillede spørgsmål

Med vores 15 års erfaring i salg og servicering af elscootere, har vi med årene samlet de ofte stillede spørgsmål. Har du flere ubesvarede spørgsmål kan du ringe til os eller læse flere spørgsmål her. 

Kan min el-scooter forsikres mod motorskader?
Ja, med en drifts- og serviceaftale er du beskyttet mod uventede omkostninger.

Er det muligt at køre en el-scooter eller kabinescooter om vinteren?
Vintervejr kan være barskt for din el-scooter, især hvis den står ude. Vi anbefaler et garageovertræk for at beskytte den mod vejret. Hvis du kører i al slags vejr, kan et sædeovertræk også være nyttigt.

Hvad sker der, hvis der opstår problemer med min el-scooter eller kabinescooter?
Vores landsdækkende servicebiler kan komme hjem til dig for service eller reparation. Ring til os på 70 40 48 78, så tager vi os af det.