Gadeskilte, rammer og andet displayudstyr

Standard displayudstyr kan ofte kombineres og forvandles til
"custom made" løsninger!

Vi har naturligvis alt i gadeskilte eller A-skilte, såvel som snaprammer eller klaprammer – kære børn har mange navne. Hertil kommer iPadstandere, brochureholdere, akryldisplays, stik i jorden skilte, og meget mere.

I denne kategori er vi i et marked, hvor der er et hav af udbydere. Oftest er det de samme varer der kæmpes om at sælge, leveret fra samme grossist.

Vi kan godt lide at gøre tingene lidt anderledes end alle andre. Derfor har vi indgået et samarbejde med en tysk partner, hvorfra alle vores produkter i denne kategori distribueres.

Dette samarbejde giver os muligheden for, at tilbyde de fleste standardvarer man typisk kan finde, plus lidt ekstra, som man ellers ikke ser udbudt så ofte.

Der findes et hav af standard displayudstyr i alle afskygninger. Lad jeg ikke begrænse af, at lede efter de produkter der kommer tættest på at kunne opfylde jeres idé, men lad derimod ideen definere det I skal bruge.
Vi har bred erfaring i, at tage udgangspunkt i netop ideen og kombinere standardudstyr og modificere det til at opfylde ønsket. Dette giver et “custom made” produkt, til en pris på en brøkdel af, hvad det ville koste at opfinde og producere den dybe tallerken fra bunden.

displayudstyr-klistermaerker-hovedside

De mest forespurgte produkter indenfor gadeskilte, rammer og standarddisplayudstyr er:

Gadeskilte

Plakatlister

Brochureholdere (faste)

Entreprenør/Ejendomsmæglerskilte

Snaprammer

iPad standere

Akryldisplays