Har du brug for grafik til dit websted?

27. september 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
Har du brug for grafik til dit websted?

Der findes så mange gratis muligheder for at skabe grafik, som kan bruges på sociale medier, hjemmeside eller offline annoncering. Det tager mindre end fem minutter eller deromkring, og det er virkelig nemt!

Canva som er et billede redigerings værktøj er et godt sted at starte. De har skabeloner til logoer, Facebook-coverbilleder, Twitter-headers, infografikker, menukort, banner til offline/online og meget mere. Du kan vælge den skabelon, der passer bedst til dine behov, med blot et par klik med musen. Der findes også nogle helt grundlæggende skabeloner der har en mulighed, der hedder “Opret noget fra bunden”.

Canva Pro vs Canva Free

Canva Free er et godt sted at starte, hvis du ikke er sikker på, hvilken slags grafik du har brug for. Du kan tilpasse din skabelon ved at tilføje tekst, figurer og baggrunde med få klik.

Canva Pro har dog flere muligheder, når det kommer til layouts, effekter som skygge- eller glødeeffekt, stort billede bibliotek, hvilket kan være praktisk for dem, der ønsker grafik af høj kvalitet uden at bruge penge på andre softwareprodukter.

Med Canva PRO kan du også fjerne baggrunden på billeder mens du er igang.

Canva er vores farvorit værktøj når vi redigerer billeder online. Alle kan finde ud af at bruge Canva.

Offeo er et mere video værktøj

Som i modsætning til Canva har mere fokus på korte video til marketing af produkter, især til eCommerce forretninger. Sælger du et par sko som har en hvid baggrund og ikke har nogle effekter skiller du dig ikke ud på de sociale medier. Men ligger du nogle smoke effekter eller farver ind over eller bagved som blurb effekter. Offeo er et fint bud til at lave korte videoer til dine marketing kampagner. Udover det med video, så har de også lavet brand AI funktion, som giver dig et hav af designs i form af billeder som du laver i Canva.