Tag et smut forbi NordanVinduer, hvis du kigger efter nye døre og vinduer

7. oktober 2022 Slået fra Af ad-mi-nist
Tag et smut forbi NordanVinduer, hvis du kigger efter nye døre og vinduer

Står du i den situation, at du er på udkig efter nye døre eller vinduer – måske begge dele – til dit byggeri? Så vil du helt sikkert stå med oplevelsen af, at der er ikke så få producenter, der byder sig til med pæne og gode løsninger.

Er beslutningen en del af en større proces, der måske omhandler den helt store renovering eller måske ligefrem et nybyggeri, så vil du med garanti også kunne genkende, at du til tider føler dig placeret midt i et ragnarok af store og små beslutninger af forskellig vigtighed.

Når det lige kommer til døre og vinduer, er der dog uden tvivl tale om en af de store beslutninger. Det er ikke just nogle af de billigste byggekomponenter du kommer til at vælge til dit hus, og blandt andet af den årsag, er det heller ikke noget du regner med at skulle udskifte igen inden for den nærmeste fremtid.

Men hvilke overvejelser skal man egentlig gøre sig for at sikre, at man træffer det rigtige valg med hensyn til nye døre og vinduer?

Jo, der er selvfølgelig det rent æstetiske og arkitektoniske, der er en vigtig faktor. Det betyder meget for din egen tilfredshed, men også husets udtryk som helhed og deraf værdi, at døre, vinduer og den øvrige byggestil spiller godt sammen.

Dernæst er der selvfølgelig de mange egenskaber, som et vindue eller en dør bør have. Der gennem tidens løb blevet strammet ret meget op på krav til byggeriet, så det er svært at gå helt galt i byen, men isoleringsevne og energieffektivitet er altså stadig noget, du bør overveje nøje, inden du træffer dit endelige valg.

Det næste spørgsmål vil så være, hvilken vindues- og dørproducent, du bør tjekke ud, for at få noget, hvor kvalitet og design er helt i top. Og her kan NordanVinduer anbefales varmt. Det norske firma er producent af netop døre og vinduer, og ganske velbevandret inden for feltet.

Med over 100 år på bagen må man sige, at NordanVinduer ved, hvad de laver, og det er da heller ikke helt tilfældigt, at de nu er veletableret i hele Skandinavien samt Polen og Litauen. Totalt beskæftiger NordanVinduer flere end 2.200 mennesker, og seneste skud på stammen er faktisk virksomhedens filialer i Danmark to største byer, Aarhus og København.

NordanVinduer fører to produktlinjer, henholdsvis NTech og DTech.

NTech er de døre og vinduer, der lever op til selv de strengeste krav i branchen. Her får du altså den bedste isoleringsevne med mere.

DTech udmærker sig ved at være designet og fremstillet i Danmark, og er derfor særligt velegnet til det danske vejrlig.

Alle vinduer og døre fra NordanVinduer er udfærdiget i fyrretræ og aluminium.