En komplet hjemmesideløsning

Du får den komplette hjemmesideløsning hos os

Vil tilbyder alle slags hjemmesider. Lige fra en visitkort-hjemmeside, til en stor webshop. Vi laver altid basis SEO på vores hjemmesider, og sørger altid for at implementere et sikkerhedsmodul så chancen for nedbrud mindskes.

Vi laver alt web baseret i det mest populære CMS system – WordPress. Dette gør vores arbejde fleksibelt, i og med at du også selv kan få mulighed for at rette tekst og billeder, i et nemt og overskueligt interface.

Som alt andet IT, skal der løbende ajourføres i forbindelse med opdateringer, for at være up-to-date med nutidens standarder indenfor web. Vi anbefaler altid, at lade os sørge for at din hjemmeside i fremtiden kører optimalt – så du kan holde fokus på din virksomhed. På den måde forekommer der ingen bekymringer for dig, efter hjemmesiden er lavet, da vi altid sørger for at holde den ajour.

Som professionelle fagfolk indenfor webdesign, vil vi komme med input til design relaterede ting. Dog vil hele processen være en dialog, så vi i fællesskab kan udarbejde det bedste resultat og udtryk til dit firma.

Vi hjælper også med eksisterende hjemmesideløsninger i WordPress

Hvis du allerede har en hjemmeside, og ikke ønsker en ny, så tilbyder vi også udvidet løsninger såsom SEO, Google Analytics og vedligehold af dine hjemmeside. Vedligehold vil sige, at vi jævnligt opdaterer WordPress og dets moduler, så alt er ajour og så sikkerheden i din hjemmeside altid er i top.

KONTAKT OS

Et udvalg af web cases

hjemmesider-roomme-profil
hjemmesider-ardk-profil
lunas-haeklerier-profil
hjemmesider-anjakmode-profil
hjemmesider-quix-profil
hjemmesider-ehj-energi-logo
hjemmesider-sjak-logo

Referencer

Jeg har arbejdet sammen med Mark omkring opbygning af hjemmeside samt logo til min nye fotovirksomhed. Det har været en rigtig god proces – hvor Mark har været utrolig lydhør, overfor alle mine ideer samt ønsker til indhold. Jeg har nu en hjemmeside med et superfedt logo som spiller 100%. Jeg vil klart anbefale Mark til venner og bekendte.

Anders Ringsted – ARDK Photo.

Anders Ringsted - ARDK Photo

Samarbejdet med Mark har været super og jeg har fået alle mine ideer med og også nogle gode ting som han selv har anbefalet som jeg ikke havde tænkt på.
Er meget tilfreds!

Anja K Mode - Webshop