Gode råd til erhvervstelefoni

1. oktober 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
Gode råd til erhvervstelefoni

Er du ved at starte dit eget firma op, eller har du allerede et firma? Så skal du helt klart have et firmanummer! Som selvstændig er det vigtigt at få ordnet de praktiske ting, som får virksomheden til at være mere professionel. Det er et godt sted at starte, at skaffe et firmanummer, så kunderne kan kontakte dit firma separat. Så kan du også nemmere adskille arbejde og privatliv.

Ved at læse med her kan du finde ud af, hvorfor det er smart at have et firmanummer, og hvordan du skaffer et.

Vælg et nemt nummer

Hvis du vælger dig et genkendeligt og nemt firmanummer, er du også sikker på, at kunden kan huske det. Jo nemmere det er at taste ind, jo lettere bliver det for kunden. Du kan vælge at have et hovednummer, som er virksomhedens nummer udadtil, og det som kunden ringer jer op på. Man kan altså både have et mobilnummer og et hovednummer i firmaet.

Dette er altså utroligt smart, hvis du vil gøre din virksomhed mere professionel. Du kan få et bedre overblik over, hvem der har ringet op til nummeret, hvem der skal ringes tilbage til og meget mere.

Gør det smart med en omstillingspakke

Du kan selv vælge, hvad dit firmanummer skal kunne, og skræddersy det efter dine behov. Måske ønsker du, at en professionel stemme skal byde din kunde velkommen, når de ringer op til nummeret? Eller måske ønsker du flere hovednumre til de forskellige afdelinger i dit firma? Der er mange funktioner, som du kan få utroligt meget glæde af! Det gør det nemlig meget nemmere for dig som selvstændig. En funktion som at du kan viderestille din kunde til en kollega, kan også være utroligt smart at have på sit firmanummer.

Hav styr på elektronikken

Nu hvor du er i gang med at få styr på alt det praktiske omkring elektronikken, kan det også være en god idé at skaffe et godt mobilabonnement til den eller de telefoner du bruger i forbindelse med arbejdet. Vælg eventuelt et med fri tale, så du kan få mest muligt ud af prisen.

Derudover kan lynhurtigt internet, både til arbejdstelefonen når man er på farten eller til computeren på kontoret, være en kæmpestor fordel. Det får arbejdet til gå hurtigere, og sikrer at der ikke opstår nogle trælse problemer. Du misser aldrig et vigtigt opkald og kan altid svare på dine mails, hvis dit internet er i orden.

Skaf et firmanummer for at optimere dit selvstændige arbejde yderligere!