Iværksætteri: Slyngevuggen med motor der gik fra ide til virksomhed

21. maj 2022 Slået fra Af ad-mi-nist
Iværksætteri: Slyngevuggen med motor der gik fra ide til virksomhed

Hvis der er noget der er vigtigt for nybagte forældre, ja så er det søvn. Både deres egen og deres barns. Der er ufatteligt meget man skal lære og afprøve når man får et barn, og det kan være svært at vide hvordan alting gøres bedst. Alle har gode råd og ting der virker for dem, men man kommer hurtigt til at indse, at ingen er ens, og derfor kan gode råd være dyre. Læs derfor med her om en slyngevugge med motor, som uden tvivl kan gøre dit liv med den lille nemmere, og som er en af de nye, store iværksætterideer.

Zleepii

Kender du til Zleepii? Det er en dansk virksomhed, som virkelig er gået fra idé til virksomhed rigtig hurtigt. De havde selv et problem, og mente at de kunne løse det. Derfor fik de produceret Zleepi slyngevuggen med vuggemotor. Det er altså i sandhed iværksætteri der har ført dette firma frem i verden.

I dag levere Zleepii af at hjælpe nybagteforældre, med at få deres små børn til at sove. Netop søvn er nemlig afgørende for at barnet kan udvikle sig, og at forældrene har overskud i deres hverdag. Det gælder både i forhold til egen søvn, men også i forhold til at kunne nå ting man gerne vil have fikset i hjemmet.

At være nybagt forældre

Der sker rigtig meget i ens liv når man får et barn. Der er enormt meget at lære, og det er en helt ny konstellation man skal vænne sig til. Uanset om det er det første barn, eller barn nummer to eller tre, ja så vil det uanset hvad være noget helt nyt. Man skal både indfinde sig med at være nogens mor, men også stadig være i rollen som kæreste, kone, mand, veninde eller ven. Man skal altså med andre ord, passe sig til sine nye roller og huske ikke at glemme sig selv.

Hvis barnet ikke vil sove, spise eller måske har kolik og græder meget, ja så kan man blive enormt presset, og det kan være svært at være i sig selv og i sin relation til andre. Derfor er det virkelig vigtigt at man finder nogle metoder og måder at få det hele til at fungere, således man kan hygge sig og have det godt i sin nye hjemmesituation.

Få mere overskud i hverdagen

Hvis du har fået et barn inden for den seneste tid, så kender du alt til det med at have en presset hverdag, og måske ikke kunne nå alt det man gerne vil. Det er ikke sikkert at man kan nå at se de venner og den familie man plejer at ses med, eller eksempelvis nå huset til at se ud som man ønsker. Derfor kan du overveje at tjekke linket ovenfor ud, og læse meget mere om den slyngevugge med vuggemotor som Zleepii levere. Denne kan nemlig give dig friere hænder, og sørge for at du kan nå det du gerne vil.

Zleepii er ikke kun god for dig, men også for barnet som får en mere konsekvent søvn, og altid kan falde hurtigt til ro, til vuggemotorens vuggende bevægelser. Slyngevuggen er god fordi den nemlig imitere babyens hjem i moderens mave, og derfor vil en slyngevugge skabe tryghed og intimitet for barnet.

Klik dig ind på linket i dag, og se de mange fordele der er ved en slyngevugge. Du kan både læse om iværksætterne bag slyngevuggen, og grunden til at de skabte produktet, samt alle de gode anmeldelser der er af produktet. Så gør noget godt for dig og din baby allerede i dag, ved at klikke på linket.