E-commerce tendens: Bedst i test hjemmesider vinder frem

14. oktober 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
E-commerce tendens: Bedst i test hjemmesider vinder frem

Ejer du din egen virksomhed, er det vigtigt at have en hjemmeside der er nem at overskue for brugeren. Mange undersøgelser viser nemlig, at internetbrugere ikke gider at bruge for lang tid på at klikke rundt på en hjemmeside eller at læse lange tekster, hvis de leder efter noget bestemt. Det er nok en af grundene til, at bedst i test hjemmesider er blevet så populære. Der er de bedste produkter inden for en bestemt genre samlet i en overskuelig liste, hvor fordelene og ulemperne bliver beskrevet. Hvis du eksempelvis leder efter de helt rigtige kondomer, kan du se dem der er blevet tildelt titlen som bedst i test.

Sådan laver du en god hjemmeside til din virksomhed

Som du kan se, kan bedst i test hjemmesider omhandle alt, lige fra kondomer til barbermaskiner. Der et marked for det meste, så det der er allervigtigst er, at din hjemmeside er overskuelig og repræsenterer virksomheden. Der findes forskellige måder at starte en webside op på; hvis du er teknisk udfordret, kan det være en god ide at investere i et allerede konstrueret tema, så du bare skal uploade tekst, billeder osv. Hvis du derimod er meget komfortable med teknik og kodning, kan du altid give dig i kast med at designe din hjemmeside fra bunden. Det vigtigste er sådan set bare, at den er intuitiv og overskuelig, så brugeren nemt kan klikke sig videre til det, der nu interesserer dem.

Open Source eller Hosted?

Der er to muligheder, når det kommer til opsætningen af din hjemmeside – den kan være Open Source eller Hosted. En Open Source-hjemmeside er fleksibel, billig og du ejer det hele selv. Det vil sige, at du har frihed til selv at gå helt ned i detaljerne, og udvikle de funktioner du synes hører hjemme på din hjemmeside. Koden til din webside vil i dette tilfælde udelukkende tilhøre dig, og du kan lave om i den, som du vil, men det kræver selvfølgelig, at du er god til det tekniske eller har en der kan holde styr på det for dig. En Hosted-hjemmeside er derimod meget brugervenlig og har ofte mange integrerede funktioner. Her skal du kun tænke på det indhold der skal op på din hjemmeside, dvs. tekst, billeder, videoer osv. Alt det andet bliver nemlig løst for dig, og du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed.