Giv god beskyttelse til firmatelefonerne

12. oktober 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
Giv god beskyttelse til firmatelefonerne

Det er et velkendt faktum, at mennesker er bedre til at passe på ting de selv ejer, fremfor noget de ikke selv har betalt for. Af samme grund ses der en klar tendens til, at firmatelefoner skal repareres langt oftere end privatejede telefoner. Ønsker du at spare penge på reparationer og samtidigt give firmatelefonerne en generelt længere levetid, så er det en god idé at købe et stærkt cover. Du kan nemt få et overblik over, hvad der findes af muligheder, når du skal finde netop det cover, som passer til dit firmas behov og stilmæssige udtryk ved at kigge her: https://panzerscreen.dk/produkt-kategori/mobilcovers/.

Mobilcovers kan spare dig penge på lang sigt

Firmatelefoner bruges i alle brancher, og skal selvsagt derfor kunne leve op til forskellige behov. Nogle firmatelefoner skal kunne overleve på byggepladser, og skal derfor kunne holde til at blive tabt på hårdt materiale og måske endda til at blive trådt på af en sikkerhedssko. Denne type arbejdsplads kan derfor kræve store omkostninger til reparationer og til skift af mobilcovers i et væk, med mindre man finder et mobilcover, som er fremstillet med dette høje skadeniveau in mente. Der findes nemlig covers, som er 800 gange stærkere end de gængse covers, som ikke beskytter telefonen stort bedre, end hvis det ikke var sat på.

Som iværksætter med medarbejdere under sig, kan det derfor være en rigtig god idé at overveje, hvilke forhold ens firmatelefoner skal kunne fungere i og så budgettere med en udgift på covers, som passer til situationerne. Det kræver nemlig kun et meget simpelt regnestykke at opdage, at denne udgift allerede er tjent hjem, hvis bare en enkelt telefon undgår en tur til reparatøren.

Et mobilcover skal kunne matche din stil

Det er dog ikke kun i brancher, hvor telefonerne kan få en lidt mere hårdhændet behandling, at et mobilcover i sidste ende kan være besparende. Alle kan komme til at være fummelfingrede og tabe deres telefon på et uheldigt tidspunkt, og når man bruger sin telefon i firmamæssige sammenhænge, kan en ødelagt telefon i værste fald komme til at koste dyrt, hvis man misser muligheden for at komme i kontakt med en potentiel kunde. Derfor er det altid en god idé at beskytte sin telefon.

I nogle brancher bliver man dog også bedømt på sin stil, og det helhedsindtryk man giver, og det er i disse tilfælde vigtigt, at man er gennemført i hele sit udtryk. I et sådant tilfælde skal ens telefon altså også være lækkert indpakket, og med et magnet cover er det ønske nemt at opfylde.

Magnet covers er nemlig støbt til at passe som fod i hose til den enkelte telefon, og er med sin helt tynde udstøbning som skabt til at være næsten usynligt. Så samtidig med at din telefon bliver beskyttet, og du undgår dyre og unødvendige ærgrelser, hvis uheldet skulle være ude og du taber telefonen, så får du også chancen for at bevare muligheden for at være stilren fra top til tå.