Effektiv fragtløsning når det haster

20. november 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
Effektiv fragtløsning når det haster

Ind imellem kan der opstå et pludseligt, nærmest akut behov for at få sendt vigtige dokumenter eller pakker til en medarbejder eller en kunde et andet sted i landet.

 

Alt lige fra pakker og reservedele til opsigelsespapirer og vigtige dokumenter sendes hver dag på tværs af kommunegrænser og landsdele. Men i nogle tilfælde er det ikke nok at benytte sig af de gængse fragtfirmaer og postfunktioner, for når det haster, er leveringstiden simpelthen for lang.

 

Derfor giver det langt bedre mening at benytte sig af en professionel kurér i København.

Hvad er en kurér?

En kurér er en stillingsbetegnelse, der refererer til en person, der leverer pakker, dokumenter og lignende direkte fra en person til en anden. Det vil sige, at kuréren kommer og samler leverancen op og kører den direkte til personlig levering på modtageradressen.

 

En kurér kan som alle andre fragtmænd hyres til opgaver på forhånd, men kurérkørsel er særligt attraktivt i situationer, hvor der er brug for ekspreslevering i hele landet.

 

Dette skyldes, at kuréren har mulighed for at stå klar i døren i løbet af 60 minutter, fra man kontakter firmaet, hvorefter forsendelsen køres direkte til modtageren.

Kurérkørsel i København og resten af landet

Hos Mini Express har de mange års erfaring i kurérbranchen. Firmaet er særdeles velrenommeret, og der er en unik tillid og loyalitet blandt kunderne. Og netop tillid er et væsentligt karaktertræk, når man som virksomhed skal udsende vigtige papirer eller pakker af høj værdi.

 

Med kurérer er der en helt anden forståelse, respekt og fleksibilitet, end man finder hos de almindelige fragtselskaber. Man er som virksomhed derfor sikker på at blive imødekommet i sine behov, samtidig med at man ikke er begrænset af hverken åbningstider eller lignende.

 

Kuréren er tilgængelig alle ugens dage, 24/7, året rundt – og det gælder naturligvis ikke kun ved ekspreslevering, men også for alle øvrige serviceudbud.

 

Det betyder også, at man kan booke en kurér på forhånd, eller man kan indgå en fast distributionsaftale med Mini Express, hvis man som virksomhed generelt beskæftiger sig med eksport eller tilsvarende.

Levering i Europa

Ingen forsendelse eller afstand er for stor. Derfor er det også muligt at sende pakker og lignende med en kurér fra en adresse i Danmark til en hvilken som helst modtageradresse i Tyskland og resten af EU.

Mini Express løser dagligt forskellige typer af opgaver for erhvervslivet; fra kontrakter og værdipapirer til større godsforsendelser og tonstunge ladninger. Med andre ord er opgavens type og størrelse underordnet, og man har som virksomhed altid mulighed for at benytte sig af kurértransport uanset forsendelsens natur.