Giv gaver med dit firmalogo på

20. november 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
Giv gaver med dit firmalogo på

Giv gaver med dit firmalogo på

Er det snart tid til at give firmagaver? Man ville ønske, at man kunne give alle en personlig gave, men når man har et firma, er det sjældent en mulighed. Man er typisk nødt til at give alle ansatte det samme, men det betyder ikke, at det skal være en gave, som de ikke kan lide.

Praktiske gaver

Du kan sagtens købe en firmagave, som alle vil kunne bruge. Det kan være ting som f.eks. en musemåtte med billede på, et net med print på, som man vil kunne bruge i hverdagen, når man køber ind, eller det kan være en kaffekop med firmaets logo på. Det er ting, som man altid kan bruge mere af, og som man faktisk vil komme til at bruge i sin hverdag. Gaverne er måske ikke de mest personlige, men der er alligevel tanke bag dem, siden de er brugbare og praktiske for alle ansatte. Måske er det den bedste mulighed for gode firmagaver?

Nem reklame

Udover at gaverne vil være praktiske, vil de også komme med en mulighed for lidt nem reklame for firmaet. Det kan for eksempel være, at du har valgt at give et net med firmaets logo på. Det logo vil blive set af andre, når man handler med det net på skulderen, og det er jo en fin måde at blive set på. Dine ansatte vil formentlig være stolte af deres arbejdsplads, så de vil med glæde vise frem og fortælle, hvis de skulle blive stoppet op og spurgt. Vælger du derimod at give dem en kaffekop med billede på, vil de nok bruge den kop derhjemme, da det kan blive rodet på arbejdspladsen, hvis alles kopper er magen til hinanden.

Mange muligheder

Der er mange flere muligheder end en musemåtte, et net eller en kaffekop. Hvis du tager et kig online, vil du finde et bredt sortiment af forskellige ting og sager, som du vil kunne have et firmalogo på. Det er selvfølgelig også en fin idé med lidt firmatøj, hvor firmaets navn og eventuelt også personens navn står på.

Fede firmagaver

En firmagave behøver ikke at være ubrugelig; den kan sagtens være smart på mange måder. Med firmaets logo på siden er det tydeligt, at det er en gave fra virksomheden. Det er vigtigt at give gaver til de ansatte, da det er et symbol på taknemmelighed for alt det, de gør. Det er jo altid skønt at give gaver!