Flere tandlæger får Invisalign

11. juli 2022 Slået fra Af ad-mi-nist
Flere tandlæger får Invisalign

Der er ikke noget nyt over tandretning. Det er en behandlingsform, der har eksisteret i mange år. Det er desværre også en behandlingsform, der har fået et dårligt ry blandt mange. Det skyldes blandt andet, at tandskinner af mange ikke anses som særligt attraktivt. Derfor er der også mange mennesker, der helt fravælger at få rettet deres tænder – og det er ærgerligt.

Når du ikke har den rette tandstilling, påvirker det dig ikke kun kosmetisk. Det kan faktisk også være anledning til både tand- og hovedpine. Derfor er der altså mange gode grunde til at få reguleret dine tænder, så de sidder rigtigt. Hvis du gerne vil have rettet dine tænder, men undgå tandskinner, kan du vælge Invisalign. Læs mere om det på tandbro.dk og herunder.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en bøjle, som på skånsom vis regulerer dine tænder. Det helt særlige ved denne type bøjle er, at den næsten er gennemsigtig. Hvis du derfor gerne vil undgå, at folk bemærker dine skinner, kan du med fordel vælge Invisalign.

Ligesom ved så mange andre bøjler skal du anvende Invisalign døgnet rundt. Du må faktisk kun tage bøjlen ud, når du skal spise eller børste tænder. Her er bøjlen heldigvis nem at både tage ud og sætte ind igen.

Hvis du dyrker en sportsgren, hvor du ikke bør bære en bøjle, eller hvis du gerne vil undgå bøjlen til specifikke arrangementer, kan du også vælge Invisalign. Her bør du dog først rådføre dig med din tandlæge, så du stadig får den bedste effekt af bøjlen.

Hvornår er det en god idé med Invisalign?

Forskellige slags tandreguleringsmidler passer til forskellige situationer. Her er Invisalign ingen undtagelse. Bøjlen egner sig nemlig bedst til dig, der skal have foretaget en mindre og ukompliceret tandregulering.

Der er dog ikke nogen aldersgruppe, der er afskåret fra at anvende Invisalign. Bøjlen kan nemlig anvendes af alle aldersgrupper. Bøjlen bliver naturligvis tilpasset til dine tænder, så den hjælper netop dig med din tandregulering.

Mere om selve bøjlen

Bøjlen fra Invisalign er fremstillet af termoplastisk materiale, der naturligvis er godkendt til medicinsk brug. Derfor skal du selvfølgelig heller ikke bekymre dig om, hvorvidt bøjlen indeholder skadelige stoffer. Det gør den naturligvis ikke.

En stor fordel ved bøjlen er, hvor let den er at tage i og ud. Derfor kan du også nemt selv håndtere den i din hverdag. Her skal du nemlig tage bøjlen ud, når du spiser eller børster tænder.