Idéer til sommer-teambuilding

14. juni 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
Idéer til sommer-teambuilding

Skal du og resten af dit arbejdshold lave lidt teambuilding sammen her til sommer? Så skal du læse med her. I denne artikel får du nogle gode råd om, hvilke slags aktiviteter i kan lave sammen. Denne artikel retter sig til alle arbejdsgiverne derude, hvis arbejdshold skal finde hinanden igen efter corona.

Sejlsport

Det kan først og fremmest være en god ide at lave noget sejlsport sammen, hvis i skal finde på en sjov teambuilding ting at lave her til sommer. Du kan eventuelt tage et kig på matchrace Middelfart og se, hvorvidt det er noget i skal deltage i.

Hvis man skal kunne sejle en båd sammen, så kræver det også rigtig meget samarbejde. Det kræver god kommunikation og at man alle har fokus på opgaven. Det kan være en god måde hvorpå, dit hold kan finde tilbage til dets rødder og en går holdånd igen.

Kig på hvilke muligheder du har indenfor dette i nærheden af dig. Jo mindre du og resten af holdet skal rejse for at kunne lave sejlsport sammen, jo bedre er det. Derudover er det også en god ide lige at lave nogle sikkerhedsundervisninger først, før man begiver sig ud på båden sammen.

Overnatninger sammen

Det kan også være rigtig sjovt at holdet finder en måde at overnatte sammen. Det er en helt anden måde at komme hinanden lidt ved.

Hvis i gerne vil gøre det lidt ekstra udmattende, så kan i for eksempel tage et kneb fra spejderne; find en masse materialer og gå i gang med at lave en shelter sammen. Så længe vejret arter sig pænt og hverken er for varmt, koldt eller vådt, så kan det være meget hyggeligt at lave sådan en shelter sammen. Og det er en god måde hvorpå man kan samarbejde om en meget bestemt opgave og dermed få holdånden frem igen.

Masser af sjove ting på nettet

Der er masser af gode råd og sjove teambuilding aktiviteter at finde på nettet. Mange af disse kan du lave om sommeren og er perfekte at lave sammen udenfor.

Nogle af disse aktiviteter tager længere tid end andre, så du kan eventuelt slå nogle af dem sammen, så i således laver flere ting på én dag. Det kan også være meget sjovt og på den måde undgår i at det bliver alt for kedeligt. Det kan desuden være godt at udfordre sig selv og sit hold på så mange punkter som muligt.