Iværksætterhistorier fra Horsens

11. december 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
Iværksætterhistorier fra Horsens

At være iværksætter er ikke let arbejde, og endnu mere krævende er det at komme i gang tul at starte med. Det kræver alle timer i døgnet og en masse gåpåmod, men ikke desto mindre er det sliddet værd. Det er noget helt særligt at starte sit eget projekt fra bunden, og se det vokse sig større og større.

 

Det kan være inspirerende at høre andres iværksætterhistorier, og hvordan deres arbejde har båret frugt. Det kan måske give motivationen og det sidste skub du mangler, for at kaste dig ud i livet som iværksætter. Her kan du læse om nogle imponerende historier fra Horsens, og hvordan de kom til tops.

Når noget småt vokser sig stort

I Horsens startede en mand ved navn Anders Bruun Rasmussen sit eget brand kaldet Bruun Kola. I dag sælger han sin selvopfundne drik i restauranter og butikker flere steder i landet. Det er en gourmet kola, som han selv har brygget sig frem til i sit køkken, og snart blev en forestilling til en spirende forretning. Selv for en helt almindelig person med en idé, kan iværksætterdrømmen blive til virkelighed.

Et sundere Horsens

En anden iværksætterhistorie med ophav i Horsens, er tre unge mænd, der har forandret Horsens CrossFit til Horsens CrossFit & Open Gym. I forbindelse med coronaen og de mange restriktioner, begyndte de straks at sætte udendørs træningsmaskiner op, og dermed skabe et udendørs fitnesscenter. At træne i den friske luft er en fantastisk følelse, som kan give en god kontrast til de ellers lukkede fitnessrum.

 

Udover det har de også arbejdet på abonnementet hos dem, så bl.a. merchandise og koststilskud kan indgå i prisen. Der er altså sket mange ting på kort tid i dette fitnesscenter, og de innovative beslutninger gør det til en inspirerende historie.

Gode grunde til at blive iværksætter

Forhåbentlig er du nu blevet draget af disse historier!

Der er mange gode grunde til at blive iværksætter. Du er din egen chef, og derfor styrer du slagets gang. Hvornår du møder ind, hvornår du har fri og hvilke opgaver der skal udføres – det er alt sammen op til dig. Derudover får du muligheden for at lade din fantasi udfolde sig, og hele tiden bygge ovenpå dit projekt. Du skaber selv dit brand og universet omkring det, og på den måde kan du opnå noget meget stort, hvis bare du arbejder hårdt nok.

 

Du kan læse meget mere om business nyheder i Horsens på Horsens Folkeblads hjemmeside: business nyt fra Horsens .