Opbevar dine flyttekasser trygt og sikkert hos GreyBox i Aalborg

11. januar 2022 Slået fra Af ad-mi-nist
Opbevar dine flyttekasser trygt og sikkert hos GreyBox i Aalborg

Byder dit nye år på en renovering af huset eller en flytning til en ny lejlighed? Uanset hvilken glædelig begivenhed nytåret bringer, så har du lige nu mulighed for at leje et depotrum til opbevaring af dine flyttekasser i Aalborg.

 

Fordelene ved at leje et depotrum hos GreyBox er – blandt flere ting – at du undgår unødvendigt rod, mens din renovering står på. Skal du flytte, er et opbevaringsrum ligeledes en god måde at undgå flytterod, så du stille og roligt kan pakke ned og pakke ud igen i det tempo, der passer dig.

Opvarmede rum beskytter dine ting mod fugt og skader

De fleste af os kender til konsekvenserne af at opbevare papirer, tøj og andre ejendele i en kold kælder, på loftet eller i garagen. Disse steder er nemlig sjældent opvarmede, og det betyder, at der er en øget risiko for, at ens kostbare sager bliver udsat for fugt og kondens.

 

Hvis først dine flyttekasser begynder at samle fugt, eller på andre måder bliver påvirket af temperaturmæssige forhold, er der chance for, at dit tøj kommer til at lugte grimt, og at dine bøger, papirer og lignende tager skade eller helt går til.

 

Derfor er det altid en god idé, når man skal leje et depotrum, at vælge et sted, hvor rummet er opvarmet døgnet rundt, så man undgår, at tingene bliver ødelagt.

Let adgang til både Aalborg midtby og motorvej E45

GreyBox er beliggende på Porsvej 2 i Aalborg kun to minutters kørsel fra motorvejsafkørslen ved krydset ved Møllen. Derudover tager det kun et lille kvarter, alt efter trafikken, at komme til og fra opbevaringsrummet og Aalborg centrum.

 

www.greybox.dk finder du den samlede oversigt over de forskellige og ledige depotrum, som du har mulighed for at leje. Stedet råder over 119 rum, som varierer i størrelse, så det er muligt for dig at vælge et rum med lige netop den kapacitet, du har brug for.

 

De mindste rum ligger på lidt over 6,75 m3, mens de største rum går helt op til 55 m3. Med andre ord er kan du altså opbevare alt lige fra et par enkelte flyttekasser til store møbler og genstande.

 

Hvad angår prisen, så afhænger denne naturligvis af, hvilken størrelse rum man vælger, ligesom lejeperiodens længde også har indflydelse på, hvad opbevaringsløsningen kommer til at koste. Som udgangspunkt lejer man altid et depotrum hos GreyBox for minimum én måned ad gangen.