Optimer firmaets kommunikation – find den rette efteruddannelse

11. september 2022 Slået fra Af ad-mi-nist
Optimer firmaets kommunikation – find den rette efteruddannelse

Når firmaet eller organisationen skal optimeres for at opnå de forventede resultater, er der et hav af afkroge, hvor der kan og bør skrues på knapperne. Helt essentielt og universelt er det naturligvis at sørge for, de ansatte i organisationen holdes motiverede og inspirerede, så de hver dag tropper op på jobbet med fornyet energi og et smil på læberne.

Det siges populært, at er man ikke under udvikling, er man under afvikling. Derfor er det vigtigt at holde alle ansatte – medarbejdere og ledere – ved ilden, så de føler, at de kan bidrage og kan gøre en forskel. Det er nemlig bevist mange gange, at netop dette er de vigtigste parametre i henhold til at sikre arbejdsglæden.

Det måske mest effektive redskab for at sikre ovenstående er efteruddannelse. Nok har man en god bachelor, kandidat eller erhvervsuddannelse bag sig, men som årene går, bliver det vigtigere og vigtigere at holde sig opdateret. Således kan man følge med tidens trends og kan blive dus med de nyeste opdateringer til programmerne der bruges på jobbet.

Et godt eksempel på, at netop den tekniske snilde og føling med bevægelserne i samfundet, er et firmas kommunikation udadtil. Her sidder der altså folk, der om nogen er presset til at holde sig ajour med hashtags og de nyeste programmer til grafiske opgaver og sociale medier.

Efteruddannelse er et vidt begreb, og det kan være svært at hitte rede i, hvor man skal gå hen og hvad man skal søge efter. Heldigvis er der råd for denne kattepine. Et sted, hvor der er samlet et meget bredt udvalg af efteruddannelse, hvor det hele er sat sammen på overskuelig vis, og hvor kvaliteten er i top med kompetente undervisere, er hos virksomheden Montus.

Montus er en udbyder af kurser, konferencer og uddannelse til alle dem, der finder det interessant. Det behøver altså ikke være firmaer, der sender deres ansatte af sted, men i princippet kan også privatpersoner tilmelde sig deres forløb.

Montus har rekrutteret et flot udvalg af undervisere, der tilsammen repræsenterer en bred vifte af kompetencer, således også kommunikation. Her lærer du eller dine medarbejdere altså at bearbejde og formidle budskaber, så de når vidt og bredt ud til den ønskede målgruppe. Der er selvfølgelig også opkvalificering i alle de forskellige remedier, der nu til dags er til rådighed.

Montus udbyder deres undervisningsforløb i Aarhus, Odense og København. Altså tre befolkningstætte danske byer, som dækker langt de fleste større firmaer. Stort set alle, der kunne finde Montus’ tilbud relevante, befinder sig altså inden for en rimelig afstand af mindst én af de tre store byer.

Ud over at kunne lære kommunikationsafdelingen et og andet, er der også mulighed for at tage et efteruddannelsesforløb inden HR og ledelse, Excel, jura eller noget helt fjerde hos Montus.