Lokal virksomhed i Køge

5. september 2022 Slået fra Af ad-mi-nist
Lokal virksomhed i Køge

I dette indlæg kommer vi til at sætte fokus på nogle virksomheder, som har gjort sig bemærket i og omkring Køge. Mange gange er vi ikke altid helt gode, til at hylde virksomhederne i hverdagen, som vi måske burde, men det er vigtigt at sætte fokus på de gode virksomheder, som er med til at fremme vores lokalsamfund, her i Køge. Derfor vil vi nu sætte fokus på nogle virksomheder, som har fortjent at blive hyldet.

Køge Skilte Center

Køge Skilte Center er en lokal virksomhed, der producerer og installerer skilte i Køge. Virksomheden har mange års erfaring, og leverer kvalitetsskilte til erhverv og private. Køge Skilte Center laver skilte til enhver form for virksomhed, lige fra butikker og restauranter til erhvervsbygninger og industri. Virksomheden har stor faglig viden og erfaring, og kan derfor levere skilte i alle størrelser og former. Køge Skilte Center sætter en ære i at levere kvalitetsskilte, der holder i mange år. Alle skilte bliver produceret i Danmark, og virksomheden har stor fokus på at bruge miljøvenlige materialer. Køge Skilte Center leverer også skilte til private. Mange private vælger at få lavet skilte til deres hjem, f.eks. til at sætte på husets facade eller til at sætte på havelågen. Virksomheden har også stor erfaring med at lave skilte til fester og events. Køge Skilte Center er en lokal virksomhed, der leverer kvalitetsskilte til både erhverv og private. Virksomheden har mange års erfaring, og kan derfor levere skilte i alle størrelser og former.

IXP Data i Køge

Som lokalt softwareudviklingshus har IXP Data i Køge produceret en række apps, der er blevet brugt af mange af deres kunder. Deres mest kendte og udbredte app er deres ”Køge Turist” app. Appen er et digitalt værktøj, der giver borgerne og turisterne i Køge mulighed for at danne sig et overblik over de mange restauranter og caféer, der findes i Køge. Appen har været brugt af mange køgeborgere og turister, og har været med til at gøre Køge til et endnu bedre sted at være. IXP Data i Køge har også udviklet en app til kommunens borgere, der kan hjælpe borgerne med at finde forskellige nyttige informationer om kommunen.

Sejer Security

Alarm-firmaet Sejer Security i Køge har siden 1999 været specialister i overvågning og sikring af boliger og erhverv. Som erfarent alarmselskab har Sejer Security i Køge mange års erfaring, og kan derfor tilbyde professionel rådgivning og montering af alarmer. Sejer Security i Køge er eksperter i alarmer og videoovervågning, og kan derfor levere alarmer og overvågning af høj kvalitet. Sejer Security i Køge har mange års erfaring med at lave alarmer til både erhverv og private boliger.