Opbyg god sikkerhed i din startup

1. september 2022 Slået fra Af ad-mi-nist
Opbyg god sikkerhed i din startup

At etablere tillid som startup kan være en lang og krævende proces. Uanset om du er en fysisk butik eller en online butik, skal du have cybersikkerhed sat op for at beskytte din virksomhed mod hackere.

 

Cyberkriminelle retter ofte deres cyberangreb mod nystartede virksomheder, fordi sikkerhedsforanstaltningerne muligvis ikke er helt på plads endnu. Kundernes tillid er afgørende i en tid med udbredt cyberkriminalitet og brud på persondatasikkerheden. Iværksættere står nu over for udfordringen med at opbygge forbrugernes tillid, mens de opbygger deres virksomhed.

 

Opbyg din cybersikkerhed fra starten af

 

Når du bygger virksomheden op fra bunden, skal du sørge for, at du også opretter en robust cybersikkerhed. Det kan tage tid at indsamle viden om de forskellige trends og trusler inden for cybersikkerhed, ligesom det tager tid til at opbygge viden om andre aspekter af etablering og vækst af din virksomhed.

 

Jo hurtigere du kan få skabt en plan over din startups sårbarheder og sikkerhedsbehov, jo hurtigere kan du finde løsninger, der passer til din virksomhed. Alle ændringerne fra den spæde start til den løbende vækst af virksomheden kommer med tilpasninger, og der kan opstå nye problemer hen ad vejen.

 

Det er meget nemmere og mere effektivt at kunne tilpasse sin cybersikkerhed og beskyttelse til nye udfordringer, hvis man har været opmærksom på det fra starten.

Træning af teamet er alpha og omega

 

Mange databrud sker på grund af uvidende medarbejdere, der åbner phishing-mails, som derefter giver hackere adgang til virksomhedens systemer eller data. Det kan undgås gennem træning af ens team.

 

At uddanne dit team handler ikke kun om at øge deres viden om cybersikkerhed. Det handler om at opbygge en cybersikkerhedskultur i din virksomhed. Cybersikkerhed skal blive en naturligt integreret del af medarbejdernes hverdag, og tilgangen til cybersikkerhed skal være præget af en positiv indstilling og interesse.

 

Når en god cybersikkerhedskultur er etableret, så vil alle af dem selv følge best practice inden for cybersikkerhed og proaktivt beskytte din virksomhed.

 

Cybersikkerhed behøver ikke at være dyrt

 

Cybersikkerhed er muligvis ikke top-of-mind for de fleste startups. Især ikke da mange start-ups ikke mener, at de har midlerne til at betale for ekstern sikkerhed. Men det behøver slet ikke at være dyrt at investere i beskyttelse af din virksomhed.

 

Enhver, der vil bygge en ordentlig cybersikkerhed op, skal gøre brug af kontinuerlig og professionel cybersikkerhedstræning – gerne fra starten af. Moxso er en dansk virksomhed, der leverer intelligent og dynamisk træning i form af phishing-simulationer og awareness træning. Træningen kan tilpasses efter din virksomheds og dine medarbejderes behov, hvilket skaber en effektiv og tidsbesparende træning. Derudover er træningen dynamisk og interaktiv, hvilket sørger for et højt medarbejderengagement.

 

Deres skræddersyede alt-i-en løsning sikrer den mest optimale beskyttelse af din startup – både nu og i fremtiden.