Få en bedre søvn og bliv mere produktiv som iværksætter

27. august 2022 Slået fra Af ad-mi-nist
Få en bedre søvn og bliv mere produktiv som iværksætter

Som iværksætter plages du garanteret af søvnløse nætter. Og der er ikke noget værre end ikke at kunne sove. Det er en ond cirkel, hvor du ligger med hovedet trykket mod puden og med et brændende ønske i hovedet: Bare jeg dog kunne falde i søvn. For du ved, at jo dårligere du sover, jo mindre produktiv er du i morgen. Og jo mere hober problemerne sig op, fordi du ikke har den kapacitet, du er vant til – på grund af dårlig søvn.

Dine overvejelser om din virksomhed kan vi ikke fjerne fra dit hoved. Men vi kan hjælpe dig med at få mere ro på din søvn og din soveproces.

Sovemasken er din nye bedste sengekammerat

Produkter fra Super Sover kan hjælpe dig til at få en bedre søvn.

For eksempel har sovemasker hjulpet rigtig mange. Se udvalg af sovemasker her. En sovemaske virker ligesom dem, du har set ombord på fly. De lægger sig blødt og nænsomt over dine øjne, så al unødig forstyrrelse holdes væk fra dine øjne, og du kan fokusere din energi på at falde godt i søvn i stedet for at kikke på gadelampen igennem vinduet.

Få en god soverutine

Selvom sovemasken er god, bør du også tænke over, om du kan gøre noget godt om dine soveritualer. Sov i et mørkt rum. Gå i seng hver aften på samme tid. Drik ikke kaffe eller andre koffeindrikke. Se ikke fjernsyn en time før du sover. Og fald ikke i søvn med din mobil – læs i stedet en god bog.

Og prøv at få tømt hovedet for tanker om din virksomhed før du sover. Slut din arbejdsdag med at tømme hovedet for problemer, eller gør noget andet for at efterlade tankerne om din virksomhed udenfor dit soveværelse. Du bliver en bedre iværksætter af det.