Skab opmærksomhed med professionel skiltning

20. december 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
Skab opmærksomhed med professionel skiltning

Skilte er en meget simpel, men fantastisk opfindelse, der hjælper folk med at navigere rundt. Tænkt bare på, hvordan det har været at skulle finde vej i bilen, før man havde en GPS eller brugte sin mobil som navigering? Men i dag bruger man skilte til rigtig mange forskellige ting, og det kan f.eks. være, at du kunne tænke dig skilte på dit kontor. I denne artikel kan du finde gode idéer til, hvad det f.eks. kunne være for nogle skilte.

 

Skilte, der markerer toilet

Det kan altid være ubehageligt, hvis man skal til at spørge efter toilettet. Der er ingen, der kan lide at gøre opmærksomme på, at de skal på toilettet, og derfor kan det være langt mere behageligt for dem, hvis der er et skilt, der viser, hvor toilettet er. Det er f.eks. vigtigt, at potentielle kunder, der er på besøg på kontoret, får en behagelig oplevelse. Her kan det godt være de små ting, der er med til at tælle i sidste ende.

 

Et skilt, der markerer produktionen

På et kontor er det for det meste også sådan, at der er en opdeling mellem produktion og ledelse. Det kan være en god idé, fordi det ligesom markerer nogle grænser, og så kan det igen også virke professionelt i de tilfælde, hvor der kommer kunder eller potentielle kunder ud til kontoret. Her kan der markeres med ”produktion” på døren til der, hvor produktionen naturligvis sidder. Det er også et fedt og professionelt ord.

 

Her kan du finde skilte til kontoret

Du skal have fat i et skiltefirma for at finde skilte til kontoret. Det er vigtigt, at man har en god indretning på kontoret, og her er det ikke alle, der tænker over, at skilte faktisk kan være med til at gøre meget. Men det kan du tænke over nu!

 

Skilte, der markerer mødelokalet

På de fleste kontorer er der også et eller flere mødelokaler, og det kan være en fordel, at disse er markeret. Så ved man f.eks. også, at man ikke lige skal gå derind, hvis døren er lukket, for det kan jo være, der er et vigtigt møde. Det er klart vigtigt, at man har indrettet sig professionelt på kontoret, for det er noget, som kunder og potentielle kunder kan dømme dig på. Du skal tænke på, at det er nemt at få tanken: hvis de ikke har styr på det her, hvad er der så mere, de ikke har styr på?