Spar penge og send penge til udlandet billigt

20. september 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
Spar penge og send penge til udlandet billigt

Danmark er et meget godt land at være iværksætter i. Der findes en række tiltag, der skal gøre det nemmere at drive en forretning, og man kan tage del i fordelagtige programmer og tage lån til lave renter, hvis der overhovedet er renter på. Hvad der ikke er nemt for danske iværksættere er det at få en erhvervskonto, og når de endelig har den, så finder de hurtigt ud af, at det koster mange penge at sende penge til udlandet.

 

Denne artikel har til formål at informere danske iværksættere om hvordan de kan spare mange penge ved at lave langt billigere overførsler, hvis man sammenligner med deres nuværende danske bank. Det tager ikke lang tid at følge vores information, og det koster heller ikke noget at komme i gang. De nævnte banker og tjenester tilbyder nemlig alle gratis oprettelse. Send penge til udlandet billigt fra nu af, og lad være med at betale høje gebyrer.

 

Du spørger måske, om det egentlig er et reelt problem med for høje gebyrer hos de danske banker, når det kommer til at sende penge til udlandet. Vores mening er helt klart ja, og nu vil vi fortælle dig hvorfor. Hvis du skal sende penge fra en bestemt dansk bank, så koster det dig 40 kroner bare at sende penge til EU-landene. Derudover skal du betale ekstra for at veksle dine kroner om til euro. Sidstnævnte er heldigvis ikke særlig dyrt, men hvis man sender små transaktioner og mange af dem, så kan det meget hurtigt løbe op. Sammenligner vi dette med de nedenstående tjenester, så betaler man under 1/10 af dette gebyr, og overførslerne er meget hurtigere.

 

Sådan gør du

For at kunne få lov til at lave billigere overførsler til udlandet (og modtage penge billigere selvfølgelig), så skal du oprette dig hos en udenlandsk fin-tech bank. Det er muligt at oprette sig som privatperson (personlig konto) eller virksomhed (erhvervskonto). Nu hvor du er i gang, så kan du lige så godt oprette begge typer, fordi der er fordele ved begge typer.

 

Det bedste er, at du får gratis oprettelse. Derudover har du muligheden for at få et debit kort, som du kan anvende i Danmark og i udlandet.

 

Efter du har oprettet dig, så vil du være i stand til at sende penge til udlandet langt billigere end i din nuværende danske bank. Du sætter penge på din konto, og herefter kan du veksle dem til en anden valuta eller beholde de danske kroner og lade tjenesten konvertere dem, når du sender dem. Uanset hvad du gør, så kommer du til at betale langt under én procent i vekselgebyr i langt de fleste tilfælde samt under 1 euro per overførsel.

 

Gebyrer og procenter varierer fra tjeneste til tjeneste, og de afhænger også af modtagerland. Valutaen kan også spille en afgørende rolle. Læs mere på tjenesternes hjemmesider.