Spar penge på din forsikring

23. februar 2022 Slået fra Af ad-mi-nist
Spar penge på din forsikring

Der er i dag mange, der kan have svært ved at få deres økonomi til at hænge ordentligt sammen – og det med god grund. Ofte ses det nemlig, at de mange udgifter hele tiden stiger, mens indtægterne ikke følger med. Derfor bliver forskellen mindre og mindre, og det er med til at berøve os vores økonomiske frihed.

Flere er derfor nødt til at vende hver en mønt, når de når til udgangen af hver måned for at have råd til selv de mest basale ting. Det være sig for eksempel mad, strøm og husleje.

Hvordan får du en billig forsikring?

Heldigvis er det ofte muligt at finde nogle besparelser i sit budget – der skal bare tages et både grundigt og kritisk blik på det. Det er særligt noget, der gør sig gældende, når det kommer til forsikringerne, vi har. Ofte er det nemlig muligt her at skære ned på udgifterne, således der kommer lidt mere luft i budgettet. Og det kan betyde, at det pludselig bliver meget sjovere for dig at gennemleve hverdagen.

Men hvad skal du gøre for at få en billig forsikring?

Pres dit nuværende selskab i prisen

For det første bør du finde frem til din nuværende udbyder og forsøge at presse denne. Det er tit muligt at få et selskab til at slå noget af prisen, hvis blot man spørger efter det. Du skal derfor ikke hovedkulds acceptere den pris, som du præsenteres for, når du tegner dine forsikringer, men forhandle og genforhandle om disse, således de bliver så fordelagtige for dig som muligt.

Du kan blandt andet sammenligne flere forskellige priser hos forsikringsselskaber, så du altid har noget godt på hånden som et argument for, at dit nuværende selskab bør gå ned i pris.

Saml alle dine forsikringer ét sted

Derudover kan det være en fordel at samle dine forsikringer hos det samme forsikringsselskab, når du gerne vil have en billig forsikring. Jo flere ting der tegnes hos det samme selskab, jo billigere en pris vil du nemlig ofte opleve.

Det kan derfor godt være, at din bilforsiring alene vil være dyrere dette sted, men samlet set vil dine forsikringer måske blive billigere, netop fordi har valgt at lægge dem alle det samme sted. Det er derfor et smart træk, der for dig kan give et bedre forhandlingsgrundlag og dermed billigere priser og større rabatter.

Skift til et billigere forsikringsselskab

Sidst men ikke mindst kan det være, du skal se dig om efter et andet forsikringsselskab.

Er der en udbyder, der kan tilbyde dig samme forsikringer, samme eller måske endda bedre vilkår for en billigere pris, så kan det være værd at skifte.

Det er de færreste, der bliver hos det samme forsikringsselskab hele deres liv – både fordi der kan være mange penge at spare på at skifte, men også fordi vores behov ændrer sig. Du bør derfor måske årligt sætte dig ned og se, om du på dine forsikringer kan gøre dig nogle gode besparelser