Start up med webshop? Sørg for papkasser til ordrerne som er gode for miljøet

23. maj 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
Start up med webshop? Sørg for papkasser til ordrerne som er gode for miljøet

Har du lige åbnet din første webshop og kribler det i fingrene for at komme i gang? Det er spændende at være selvstændig, men det er også et hårdt job, og det er bestemt ikke for alle. Som selvstændig er der rigtig meget, man selv skal sørge for at holde styr på. Her er der ingen kære mor. Du skal f.eks. selv sørge for at pakke alle de ordrer, der bliver foretaget på din webshop. Når du skal pakke dine ordrer, så skal du naturligvis have noget at pakke ned i. Her skal du igen tage et valg som selvstændig. Det kan være, du skal sørge for at bruge papkasser, der er gode for miljøet.

Hvorfor tænke på miljøet?

Det er vigtigt, vi tænker på miljøet, fordi det har så meget brug for, at vi retter vores opmærksomhed mod det. Det er vigtigt, at alle gør det, de har mulighed for. Man kan godt hurtigt få tanken med ”hvorfor betyder det noget, hvad lige jeg gør?”. Der er jo alligevel så mange andre, der forurener, så hvorfor skulle det lige være dig, der tænkte over det? Her skal du tænke på, at der jo aldrig ville være noget der forandrede sig, hvis det var den tilgang, folk havde. Det er vigtigt, at du huske at tænke på, at lidt er bedre end ingenting, og så betyder det jo ikke så meget lige at bruge nogle andre papkasser. Hvis du mangler papkasser, der er gode for miljøet, så klik her, hvor du kan finde dem.

Det rigtige signal at sende

Men det ikke kun miljøet, det er godt for, når du vælger de miljørigtige papkasser. Det kan faktisk også være meget godt for din virksomhed. Der er nemlig rigtig mange – heriblandt også dine kunder – som går op i at skåne miljøet. Du kan derfor være med til at sende det rigtige signal, hvis du bruger miljørigtige papkasser, når du sender. Du kan se et miljøvenligt udvalg af papkasser her. Det kan godt betyde meget for nogle kunder, at de handler med én, som har omtanke for miljøet. Lige nu er det en meget vigtig værdi at sende ud, og dette er noget, du kan benytte dig af.

Vær med på moden

Som webshop er det vigtigt at følge med, når der kommer nye tendenser. Det er klart en nyere tendens, at man skal sørge for at have omtanke for miljøet, så det kan sagtens være, at det er noget, du kan høste nye kunder på. Du kan også prøve at tænke lidt omvendt og spørge: Hvad er det værste, der kan ske ved at bruge miljørigtige papkasser? Det virker ikke til, at der rigtigt kan ske noget dårligt, vel? Det kan til gengæld komme til at betyde noget for dig og din shop, hvis du vælger at undgå tanker om miljøet. I dag er der nemlig fortsat flere og flere, der aktivt vælger, at de kun vil handle med shops, der har omtanke for miljøet.