Tandregulering

24. marts 2022 Slået fra Af ad-mi-nist
Tandregulering

Mange vil nok mene, at det vigtigste i verden er at hvile i sig selv. Og det er til dels også rigtigt, for det er rigtig vigtigt at have det godt med sig selv og sit eget udseende. På den anden side kan man også sagtens komme ud for situationer, hvor det kan være vigtigt for ens egen succes, at man har et pænt og professionelt udseende. Dette gælder for eksempel i forretningsverdenen, hvor der er nogle helt faste normer og rammer for, hvordan man skal se ud. Dette gælder både, når man er på sit kontor, til interne møder og ude på kundebesøg. Især som sælger kan det være altafgørende, at ens udseende afspejler den virksomhed, man repræsenterer. De fleste sælgere ønsker altid at være velklædte og pæne, fordi de på den måde kan signalere, at deres virksomhed eller produkt er troværdigt og ordentligt.

 

Få reguleret tænderne – helt usynligt

 

Mange ting kan vi let ændre på, når det kommer til vores udseende. Vi kan skifte vores tøj, klippe vores hår og købe nye sko i løbet af en enkel dag. Men når det kommer til tænderne, er det noget andet. Tænder kan være en stor del af ens udtryk udadtil, men desværre er skæve tænder ikke noget, som man kan rette op på i løbet af et par timer.

 

Er du i forretningsverdenen, og tænker du over, om dit skæve tandsæt kan være med til at forstyrre dit ellers pæne udseende? Så har du måske overvejet tandregulering med Invisalign skinner. Invisalign skinnerne har den store fordel, at de til forskel fra de klassiske fastsiddende bøjler, ikke kan ses. De er lavet af et tyndt og usynligt plastikmateriale, og så er de samtidig tilpasset dine tænder, således at det kun vil være dig, der ved, at du har dem på.

 

Tandregulering 24 timer i døgnet

 

De smarte Invisalign skinner kan du selv tage ud og ind, lige når det passer dig. Men faktisk er det sjældent nødvendigt. Hos den private tandklinik 1Smile anbefaler de erfarne tandlæger faktisk, at man har sine Invisalign skinner på op til 22 timer i døgnet. Med andre ord skal man faktisk kun tage skinnerne ud, når man skal spise eller drikke syreholdige drikke, der kan skade skinnerne. På den måde sikrer man nemlig, at tandreguleringen foregår så hurtigt og effektivt som muligt.

 

Hurtigt og effektivt

 

Tandregulering med Invisalign skinner tager ofte langt kortere tid end tandregulering med fastsiddende bøjle. Hos 1Smile i Aarhus oplever de som regel, at deres forløb tager mellem 6 og 12 måneder. Dette er dermed et kraftigt fremskridt i forhold til fastsiddende bøjle, hvor et forløb typisk tager over halvandet år. Hvis du er interesseret i at høre mere om tandregulering med Invisalign skinner, kan du med fordel kontakte 1Smile i Aarhus eller København og høre mere.