Hvorfor er det smart at designe sit eget tøj & hvordan gør man?

29. marts 2022 Slået fra Af ad-mi-nist
Hvorfor er det smart at designe sit eget tøj & hvordan gør man?

Det kan være både svært og smart at designe sit eget tøj, og derfor vil der i denne artikel gives en forklaring på hvordan man kan designe sit eget.

 

Når man skal designe sit eget, så står man ikke med de samme barriere, som man gjorde i fortiden. I fortiden, så var det nemlig sådan at man ikke kunne  designe sit eget tøj uden at man skulle starte en virksomhed op. Det krævede de helt rigtige kontakter og en stor odre størrelse før man kunne bevæge sig ud i disse muligheder. At designe tøj til sig selv og til privat var slet ikke en mulighed som man kunne gøre brug af

 

Med tiden så blev det muligt at man kunne designe sit eget tøj igennem ny printer teknologi.

 

Printerne var ikke specielt vigtige at udvikle efter at man lærte hvordan man kunne printe digital skrift. Det betød at der ikke var særlig mange som forskede dem. Det var først efter at man fandt ud af at det var muligt at lave 3d printning det blev rigtig relevant med printer teknologien. Her kunne man altså printe digitale ting og gøre dem fysiske på andre teknologier end man var vant til. Nu kan man få et print af sit logo til nærmest ingen penge i forhold til tidligere, og det er en super smart måde at designe sine ting på. Tryk på tøj København, og andre kan trykkeriet gøres lokalt. Det betyder altså at man kan finde løsninger tæt på en selv, og få hjælp ansigt til ansigt hvis der er noget som man har svært ved at finde ud af. Det kunne fx. være hvor logoet skal placeres, eller hvordan man vil designe sin trøje til privat.

 

Design af tøj – hvad kan man gøre?

 

Der er mange muligheder for hvad man kan gøre. Det kan være man vil designe sit eget symbol. Her kan man selv bestemme hvilket stykke tøj det skal sidde på, fordi at man kan aflevere det tøj som man er interesseret i.  Har man et design mønster som derfor passer godt sammen med noget man vil trykke i et andet mønster, så er det muligt at kombinere de 2 ting. Det kræver bare at man tager sit tøj med ned til butikken hvor det skal laves, og herved så får man resultatet som man ønsker sig. Er det en t shirt med tryk eller en anden form for tøj med tryk, så kan det laves. Det kan også være man lever efter et bestemt quote for tiden. Her kan man gå ned med sin yndlingstrøje, og få quotet på trøjen. Mulighederne er mange. Det kan også gøres på kasketter.