3 tips til et kreativt stimulerende kontor

3. juli 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
3 tips til et kreativt stimulerende kontor

Når du driver egen virksomhed, er det vigtigt, at du har de bedste mulige forhold. For jo bedre forhold, du skaber for dig selv, jo bedre en kreativitet og effektivitet har du. Bruger du derfor en del tid på at udføre dit arbejde fra et kontor, er det alfa og omega, at det stimulerer dig kreativt.

 

Hvordan du får sådan et kontor, giver vi dig tre gode tips til herunder, så du straks kan komme i gang med at lave et godt kontor.

Mal kontoret i kreative farver

 

En hvid væg har aldrig gjort noget godt for kreativiteten, da det gør rummet klinisk at se på. Bryd derfor gerne de hvide linjer ved at smide nogle farver på væggene. Det kan være blålige eller grønlige nuancer i grafiske udformninger, da det både giver ro på i sindet og stimulerer det kreative.

 

Det er både noget, du kan gøre selv, såvel som du kan få en maler Ballerup til at hjælpe dig. Farver er altid godt – så smæk gerne nogle af dem op på væggen.

Citater, plakater og planter

 

Det er ikke kun maling, der er godt for kreativiteten. Det er gode citater og plakater også – især hvis det er citater og plakater, der motiverer dig hen mod dit mål. Top det gerne med planter, da det giver en rolig og afslappet fornemmelse på kontoret. Samtidig sørger de også for et godt indeklima, hvilket er vigtigt for din effektivitet.

 

Match det gerne med den farve, du ender med at smide på væggene, så det får en flot helhed og ikke bliver alt for forvirrende at se på i længden.

Gode kontormøbler

 

Hvis du både skal kunne lide at være derinde nu og på længere sigt, er det nødvendigt med gode og ergonomiske kontormøbler. For det er trods alt i dem, du skal bruge det meste af din tid, når du er på kontoret.

 

Her er det vigtigt med hæve- og sænkefunktioner, så du altid har mulighed for at ændre din arbejdsstilling i løbet af dagen. Det kan også være en god ide med et hyggeligt hjørne, som du har mulighed for at ty til, når du har brug for en pause fra skærmen.

 

Det hyggelige hjørne kan også udskiftes med et fysisk aktivt hjørne, så du kan få gang i blodomløbet, når du har sat ned i flere timer.