Arranger en sjov og anderledes firmafest

23. august 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
Arranger en sjov og anderledes firmafest

Har I knoklet hårdt på arbejdet, og trænger I til at se hinanden på en lidt anderledes måde, end I gør til hverdag. Hvorfor så ikke arrangere en god, sjov og anderledes firmafest, som I ikke lige glemmer med det samme? Det kan virkelig være med til at styrke fællesskabet og gøre alle mere trygge ved hinanden. Det kan være rigtig sundt at se hinanden i forskellige former for miljø, og så kan det være med til at styrke medarbejdernes motivation for arbejdet.

Hold ikke bare en almindelig fest

Sørg for at I i virksomheden får stablet en fest på benene, som alle kommer til at snakke om længe. Arranger eksempelvis, at der kommer et band og spiller, eller at der er en anden form for underholdning i løbet af dagen eller aftenen. I kan også arrangere, at man har mulighed for at prøve en vandpibe eller noget andet sjovt. En shisha til firmafesten vil eksempelvis være et godt indspark til en sommerfest, hvor der er mulighed for at sidde udenfor og lave forskellige sjove aktiviteter.

Mangler I en god vandpibe?

Hvis I synes, det kunne være en sjov idé med en vandpibe til jeres firmafest, men mangler I en, så kan I eksempelvis prøve den smarte MYA Melina. Den er både super flot at se på, og så er det et godt og kvalitetsrigt produkt. MYA Melina vandpiben er heller ikke specielt dyr, og hvis I i virksomheden vælger at investere i denne, så har I den selvfølgelig også til kommende firmafester og arrangementer. Der findes også mange andre gode vandpiber til festen, og så kunne det selvfølgelig være ekstra sjovt og spændende at afprøve forskellige former for tobak med forskellige sjove smage. Alt i alt er det et sjovt og anderledes input til festen, som helt sikkert bør afprøves.