Forkæl dine ansatte med frisk frugt

30. juni 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
Forkæl dine ansatte med frisk frugt

Dette indhold er sponsoreret.

Hvis du som virksomhedsejer eller kontorchef ønsker at presse de sidste procenter ud af dine medarbejdere, skal du selvfølgelig sørge for deres velbefindende. Dette kan gøres på mange forskellige måder, og når du har gennemført de fleste måder, er det typisk de små, banale tiltag, der gør det allersidste hos de ansatte.

Det drejer sig om at vride den sidste motivation ud af dine kolleger og bidrage til, at de beholder smilet på læberne i lidt længere tid og i sidste ende sørger for, at virksomheden præsterer lidt ekstra.

Bidrag til sunde vaner på arbejdspladsen

Naturligvis er man som arbejdsgiver også interesseret i sine ansattes sundhed. Sunde medarbejdere melder sig sjældnere syge, og de opretholder et fornuftigt energiniveau i længere tid. Derfor kan der være god grund til, at du som arbejdsgiver yder et lille bidrag til, at dine ansatte får sig nogle fornuftige vaner i forhold til diæten. Derfor er det værd at overveje, om virksomheden skal finansiere en ordning med firmafrugt, som med faste tidsintervaller bliver leveret lige til døren, og som garanterer et fint udvalg af frisk frugt.

Som et fast udvalg kommer frugtkasserne med æbler, bananer, pærer og vindruer. Dertil kommer to slags frugt, som er i sæson. Dermed er der altså noget til enhver smag, og samtlige af dine medarbejdere vil med garanti finde noget frugt i kassen, som falder i deres smag.

Vælg mellem forskellige størrelser og indhold

Hvis du ynder at tilmelde din virksomhed eller dit kontor en ordning med firmafrugt, skal du være opmærksom på, at du kan vælge frugtkasser i forskellige størrelser. Dermed er der altså frugtkasser til både de små virksomheder samt de større kontorer. Fra den store kasse med 100 stykker frugt til op til 25 personer og helt ned til den såkaldte ”mødefrugt,” der blot har til formål at forsyne det enkelte møde med lidt frisk frugt.

Når du bestiller firmafrugt, kan du desuden tage stilling til det interval, hvormed du ønsker, at frugtkassen bliver leveret til din virksomhed. Kombineret med muligheden for at tilkøbe flere kasser på samme levering er der som sådan ikke noget loft for, hvor mange ansatte du kan spise af med den friske og sunde frugt, og derfor er firmafrugtordninger altså også noget for selv de allerstørste arbejdspladser.

En bonus ved firmafrugtordningen er, at du ikke er bundet til kun at få frugt i dine frugtkasser. Der er ofte mulighed for også at tilkøbe nødder, snacks – i form af muffins, skærefrugt, små barer og avocado – samt drikkevarer i form af mælk og kildevand.

Således kan du altså sørge for at holde dine medarbejdere kørende hele den lange arbejdsdag med sunde og fornuftige fødevarer, der bidrager til et stabilt blodsukker hele dagen igennem.