Hvorfor skal du vælge Nardocar værksted?

5. marts 2022 Slået fra Af ad-mi-nist
Hvorfor skal du vælge Nardocar værksted?

Firmabiler har uundgåeligt brug for vedligeholdelse. Uanset hvor forsigtige dine ansatte er, kræver enhver bil et årligt tjek, og der kan altid opstå uventede problemer. Det er derfor en god idé at have et fast værksted, som du kan tage fat i, og hvor du er garanteret hurtigt og solidt arbejde, så firmabilen hurtigt kan komme i brug igen.

Overvej derfor at benytte dig af Nardocar værksted. Besøg værkstedet og lær mere om deres ydelser. Herunder får du et kort overblik.

Alt til rengøring

Hos Nardocar kan du finde et stort udvalg af rengøringsprodukter til alle dele af din bil. Det kan være til en almindelig vask af bilen, lakbehandling, behandling af dæk eller blot nogle fine luftfriskere, du kan hænge i bilen.

De mange produkter giver dig en god mulighed for at lave et lille rengøringskit, som kan opbevares i bilen, hvis du ønsker, at de ansatte skal rydde op efter sig selv, før de afleverer bilen tilbage til firmaet.

Alt til undervognen

Undervogne skal være i perfekt stand, så det er vigtigt, at den er godt vedligeholdt og bruger de bedste produkter på markedet. Alt dette kan du få hjælp med hos Nardocar, der har et enormt udvalg af sænkningsfjedre, støddæmpere, sportsundervogne og gevindundervogne til langt de fleste bilmærker.

Du kan vælge at købe mange af disse produkter i en pakke, så undervognen kan få en komplet overhaling med de nyeste og bedste produkter på markedet.

Alle slags dæk

Dæk er en essentiel del af en bils lager. Biler bør altid have et skiftedæk liggende, og du skal have både sommer- og vinterdæk liggende klar, hvis du ikke har helårsdæk.

Du finder igen det hele hos Nardocar. Værkstedet er en del af verdens største distributionsnetværk af dæk, så de kan levere dæk til de bedste priser, og du kan finde dæk i enhver størrelse og til ethvert bilmærke. De har også en dækberegner, så du kan finde den rette størrelse til firmabilen.

Beskyt firmabilen

Endelig kan du kigge på Nardocars store udvalg af elektronik. Her kan du for eksempel finde trafikalarmer, som advarer føreren om stærekasser og trafikmeldinger, eller almindelige bilalarmer, der holder tyve på god afstand. Du kan også finde elektroniske p-skiver, så du undgår at få tilsendt et bjerg af p-bøder.