Kvinde, kend din skjorte

4. marts 2022 Slået fra Af ad-mi-nist
Kvinde, kend din skjorte

Er det tid til at få en ny stil?

Sådan kan du gøre noget godt for dig selv

Ved du hvad, jeg har simpelthen fået en åbenbaring den anden dag. Måske er det faktisk noget, som har lagret sig i mig længe. Det giver bare mening at skifte spor, hvad angår miljøvenlig adfærd. Her mener jeg, vel at mærke, at skifte spor hen imod en grønnere og mere miljøvenlig livsstil og forbrugeradfærd. Jeg ved under alle omstændigheder med mig selv, at jeg gerne vil være en grøn forbruger, og nu har jeg så taget det skridt, at jeg har fundet mig nogle nye og økologiske skjorter, som jeg har på i mit arbejdsliv. 

 

Mine kolleger ved, at jeg har en grøn livsstil, og jeg kan mærke, at det rent faktisk inspirerer dem til at gøre noget af det samme, for de spørger meget interesserede ind til min tøjstil, især nu, hvor jeg har noget lidt anderledes, men særdeles stiligt og pænt tøj på.

Fem gode råd til den gode stil til dit næste businessmøde

  1. Gør dit hår lækkert 

Vask dit hår med en lækker økologisk og velduftende shampoobar, og dine omgivelser vil elske dig for det.

  1. Vær ikke bange for luksus. 

Tag en smuk og stribet skjorte på i tencel i farven dusty olive. Du vil simpelthen ose luksus og god stil over for dine kolleger. What’s not to like!

  1. Brug en lækker creme

Du kan forkæle dig selv og din kære krop med en lækker og økologisk creme. Du bliver både blød og lækker og mere effektiv på jobbet af det.

  1. Vask dit tøj med økologiske sæbebær

Når du måske allerede er godt i gang med at finde økologisk og miljøvenligt tøj, så er det en rigtig god idé også at vaske det tøj med økologiske sæbebær. Du slipper for unødig kemi, og det giver dig noget ekstra power at vide, at du følger nogle gode personlige beslutninger om at føre en grøn livsstil, og du udsætter ikke din krop for unødig kemi med den dertilhørende risiko for at få allergiske reaktioner. Med økologiske sæbebær er du virkelog godt på vej.

  1. Tag en silkeskjorte på 

Du kan jo slet og ret tage en lækker silkeskjorte på, fx i navy blue eller i rosafarvet. du kan også vælge at tage en storblomstret silkeskjorte på og bare stråle forår og sommer ud over hele mødelokalet. Du bliver dagens lys for det, for du bringer jo farver ind i dine kollegers liv.

Når du tager den skjorte på, så tager du også en grøn livsstil udenpå tøjet

Ja, det er ikke så ringe endda

Når du har taget den beslutning, at du vil have en grøn livsstil,og du så tropper op på arbejdet i hørskjorter, henenfarvede skjorter og sikleskjorter, så kan jeg fortælle dig, at det er noget, der batter noget.