Ny tandlæge i Parken

5. juni 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
Ny tandlæge i Parken

Hvis du bor tæt på Parken, og du mangler en god tandlæge, så vil du sikkert blive glad for at høre, at der åbner en ny tandlæge i Parken. Hvis du slet ikke har en tandlæge eller har en, du ikke er så tilfreds med, så kan du med fordel få tandlæge i Parken. Det er også vigtigt, at du har en god tandlæge. Det er trods alt ikke ligegyldigt, hvordan man behandler sine tænder. Det kan du læse mere om i denne artikel.

Pas på dit tandkød

Men det er faktisk ikke kun tænderne, man bør passe på i sin mund. Det er også meget vigtigt, at man passer godt på sit tandkød, så man ikke får tandkødsbetændelse. Hvis man får det, så er det meget vigtigt, at man husker at kontakte sin tandlæge. Du kan opdage tandkødsbetændelse ved, at dit tandkød begynder at bløde, når du børster tænder. Det kan også bare være, at du har lagt mærke til, at det er begyndt at gøre ondt. Så er det altså med at tage telefonen og ringe tandlægen op! Du kan faktisk også gå rundt med tandkødsbetændelse i længere tid uden selv at være opmærksom på det. Det er derfor, man skal sørge for at tage jævnligt til tandlæge, så de kan holde øje med ens tænder.

Pas på paradentose

Hvis du ikke får behandlet dit tandkødsproblem, så kan det godt have endnu større konsekvenser end ømhed. Det kan nemlig betyde, at det udvikler sig til at være paradentose, og det er altså en sygdom, man har i munden. Dette betyder faktisk, at knoglen hvor tænderne sidder fast i, er begynde at rådne lige så stille. Det lyder lidt ulækkert, og det er det jo faktisk også. Heldigvis kan tandlæger hjælpe rigtig meget, så du ikke bare lige taber dine tænder fra den ene dag til den anden.

Sunde tænder er flotte tænder

Hvis du går op i, at du har et flot smil, så kan det også være en motivation for, at du skal huske at tage til tandlægen. Hvis du gerne vil bevare dine flotte tænder, så er tandlægen altså den bedste til at hjælpe dig. Det må du aldrig glemme. Det er bedst, hvis du har en aftale med din tandlæge om, at han eller hun ringer dig op eller skriver en mail, når det er ved at være tid til tjek.