Nystartet tandlæges søsterklinik indtager Parken

5. juni 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
Nystartet tandlæges søsterklinik indtager Parken

Det er vigtigt, at man husker at gå til tandlægen jævnligt. Det er ikke noget af det, som man bare lige gør engang i mellem, det er noget, der skal planlægges. Det er bedst, hvis du har en aftale med din tandlæge om, hvornår han eller hun skal kalde dig ind, så du ved, der er nogle professionelle, der vurderer, hvor ofte du skal tage til tandlæge. Hvis du ikke har en tandlæge, der gør dette for dig, så kan det være, at du skal skifte tandlæge. Det kan f.eks. være, at du skal benytte dig af, at der er åbnet en ny søsterklinik i Parken.

Hvor har du tandlæge?

Det er som sagt vigtigt, at du har en god tandlæge. Det kan være, at du plejer at bruge valby tandlæge? Hvis det er tilfældet, så vil du sikkert blive glad for at høre, om der komme til at åbne en søsterklinik i Parken. Det betyder, at man kan komme til Valby tandlæge flere steder i landet. Det er da smart. For dig kan det være, at det betyder, at du ikke behøves at skifte tandlæge alligevel.

Døjer du med tandkødsbetændelse?

Der er mange ting, der kan gå galt med ens tænder. Nogle af det mest hyppige er dog nok, at man får tandkødsbetændelse. Man kan godt komme til at gå lidt i panik, når det pludselig begynder at bløde fra ens tandkød. Specielt hvis det er ikke er noget, som man har prøvet før. Du skal dog ikke panikke helt, for det er faktisk meget normalt at have tandkødsbetændelse. Det er bare vigtigt, at du kontakter din tandlæge, hvis du begynder at bløde fra tandkødet. Det er også godt at være opmærksom på, om du er en af dem, der er i risikogruppen. Dette gælder folk, der enten er gravide eller har sukkersyge. Her er det virkelig vigtigt, at du er ekstra opmærksom.

Hvordan kan man behandle tandkødsbetændelse?

Det er heldigvis heller ikke særligt besværligt for en tandlæge at hjælpe dig med at komme af med din tandkødsbetændelse. Tandlægen kan fjerne plak fra tænder og tandkød, så du har bedre mulighed for at rengøre dine tænder, hvilket betyder, at du ikke så let får betændelse frem over. Hvis du gerne vil have en tandlæge, der er dygtige til at hjælpe med dette, så kan du med fordel vælge at få tandlæge hos valby tandlæge.