Ny virksomhed? Sørg for at der er styr på IT sikkerheden

30. maj 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
Ny virksomhed? Sørg for at der er styr på IT sikkerheden

Når du starter ny virksomhed er der masser du skal have styr på, det er du sikkert ikke i tvivl om. Du kan læse om hvad her, og så se mere her.

Du skal selvfølgelig have styr på dit produkt eller din ydelse, og så dine kunder, men derudover er der også alt det administrative såsom regnskabssystemer og skat.

Har du ansatte bliver der endnu mere at holde styr på, og så er der selvfølgelig også logistikken, lagerplads osv.

Det ville ikke undre nogen hvis du overser nogle ting i opstartsprocessen, men en af de ting mange enten vælger at skubbe til senere, eller helt nedprioriterer er IT sikkerheden, men det er ikke nogen særlig god ide.

Alt er digitalt

Det er ikke sikkert du tænker over det fordi det jo “bare” er hverdag, men stort set alt er jo digitalt, du har helt sikkert dit kundekartotek online, din netbank er selvfølgelig online, dine tilladelser, dit regnskabssystem og data på dine ansatte.

Derfor er IT sikkerhed blevet endnu vigtigere i dag end for bare 5 eller 10 år siden.

Prøv at forestille dig at komme igennem bare en arbejdsdag uden at have adgang til din pc, din økonomistyring, din mail eller din webshop.
Det ville ikke gå særlig godt vel?

IT support er bare altid så dyrt!

Hører du til en af dem der tænker sådan, så skal du i hvert fald have opdateret din viden, og du vil helt sikkert sætte pris på at høre at sådan er det slet ikke.

Du kan ofte få IT support og IT sikkerhed på abonnement, ligesom du kender det fra din telefon og mange andre ting, så du har altså en fast udgift hver måned som du kender, og nej det vælter ikke dit budget – men det gør et hackerangreb derimod.

Så få styr på IT sikkerheden nu.