Tip til virksomheder med pladsmangel: Opbevaring med lager opbevaring

17. august 2021 Slået fra Af ad-mi-nist
Tip til virksomheder med pladsmangel: Opbevaring med lager opbevaring

Har du mangel på plads i firmaet? Lager opbevaring kan være en meget god løsning for dig. Læs med her og bliv lidt klogere på, hvordan du kan bestille lager opbevaring ved et firma og hvilket firma der er det bedste at bestille ved. Denne artikel retter sig til alle firmaejerne derude, da alle kan komme i den situation, at der ikke er mere plads i firmaet.

Hvilket firma skal du vælge?

Det er en meget god ide at gøre sig nogle nøje overvejelser om, hvilket firma man skal benytte, når man leder efter lager opbevaring. Det er trods alt ens firmas ejendele, som man gerne vil have opbevaret. Det er derfor også vigtigt at finde et firma, som man kan stole på fuldt ud.

Du kan derfor med fordel kigge på anmeldelser af tidligere kunder, som har benyttet muligheden for lager opbevaring gennem diverse firmaer. Det kan være lidt svært at finde ud af, hvilket firma er det rette, hvis man ikke har personlige erfaringer med nogle af dem. Her er det meget rart at kunne læne sig op af andre mennesker erfaringer med lager opbevaring ved diverse firmaer.

Hvor stor en rolle spiller prisen for dig?

Du må også spørge dig selv, hvor stor en rolle prisen egentlig betyder for dig, hvis du gerne vil booke lager opbevaring. Dette er en meget individuel sag og kommer som sådan meget an på din firmaøkonomi.

Mange danske firmaer har ikke så mange ekstra penge liggende i måneden, at de bare kan ignorere prisen. Og i så fald er det ekstra vigtigt at sørge for, at man bestiller lager opbevaring ved et firma, som kører med meget lave priser.

Man må dog altid opveje det med kvaliteten, da denne ofte kan komme på bekostning af en lavere pris. Så hvis det er vigtigere for dig at få lageropbevaring gennem et pålideligt firma med en super service, så skal du også punge ud med lidt ekstra.

En midlertidig løsning

Det er vigtigt at pointere, at denne ordning med lageropbevaring helst gerne skal være en midlertidig løsning. Det kan for eksempel være at man i en kortere periode ikke lige ved, hvor man skal have sine ting opbevaret. I så fald kan man bruge lager opbevaring hos et andet firma.

Men det er ikke godt at bruge lageropbevaring fast fremover, fordi du for eksempel ikke nænner at smide tingene ud eller sælge det videre.