Upcycling i den moderne møbelforretning

22. januar 2022 Slået fra Af ad-mi-nist
Upcycling i den moderne møbelforretning

Upcycling på det moderne møbelmarked er blevet ekstremt gennemgående, og det er ikke underligt hvorfor. Upcycling har en lang række fordele, som enhver moderne møbelbutik kan drage fordel af, herunder reducerede produktomkostninger, en øget grad af genanvendelse, herunder et lavere CO2-fodaftryk såvel som en lavere miljøpåvirkning med videre. I denne artikel giver vi dig 5 tips til, hvordan du implementerer upcycling i din møbelvirksomhed.

  1. Tilbyd tilpassede produkter

En af de bedste måder at implementere upcycling i din møbelvirksomhed er at tilbyde upcyclede produkter tilpasset til dine kunders ønsker. Dette kan være så enkelt som at give kunderne mulighed for at vælge deres egne stoffe, finish eller materialer, eller så komplekst som at give dem mulighed for at designe deres egne møbler fra bunden. Dette giver ikke kun kunderne en følelse af ejerskab og kontrol over deres møbler, men det giver dig også mulighed for at bruge genbrugsmaterialer i dine møbler. For eksempel kan du bruge genbrugstræ, metal eller plastik i dine møbeldesigns eller i tilpasningen af dine endelige møbler.

  1. Brug genbrugsmaterialer

I forlængelse af sidstnævnte mulighed er en anden god måde at implementere upcycling i din møbelvirksomhed at bruge genbrugsmaterialer. Dette giver dig ikke kun mulighed for at spare penge på materialer, men det hjælper også med at reducere din miljøpåvirkning. Nogle fantastiske genbrugsmaterialer til brug i møbeldesign omfatter som førnævnt genbrugstræ, metal og plastik. Du kan som sagt også bruge genbrugsstoffer og finish i dine møbeldesigns.

  1. Sælg renoverede møbler

Endnu en god måde at implementere upcycling i din møbelvirksomhed er at sælge renoverede møbler. Dette kan være så simpelt som at reparere ødelagte møbler, eller så komplekst som at fuldstændig re-designe og genopbygge gamle møbler. Renoverede møbler ser ikke kun godt ud, men det er også med til at reducere mængden af ​​affald, der ender på lossepladser og afbrændinger.

  1. Tilbyd DIY møbelsæt

En anden god måde at implementere upcycling i din møbelvirksomhed er at tilbyde DIY-møbelsæt til dine kunder. Dette kan være så enkelt som en kasse med materialer, som kunderne kan bruge til at bygge deres egne møbler, eller så komplekst som et sæt, der indeholder alle de materialer og instruktioner, der er nødvendige for at bygge et specifikt møbel, nærmest som et samlesæt fra IKEA. Hertil kan du også tilføje tilbehør såsom for eksempel rense- eller plejekits til møblets materialer.

  1. Donér gamle møbler

Endelig er en anden god måde at implementere upcycling i din møbelvirksomhed, nærmere betegnet hvis din virksomhed i høj grad beskæftiger sig med salg af møbler, at donere gamle eller usælgelige møbler til velgørenhed, eller at lade professionelle upcyclere opkøbe dine møbler. Dette er ikke kun med til at reducere mængden af ​​affald, der ender på lossepladser, men det er også med til at holde møbler på markedet, hvilket holder udbuddet højt og derved behovet for ny produktion lavere.